esmaspäev, 1. detsember 2014

Ja ongi j6ulukuu k2tte j6udnud. Siin on see aga lihtne 2ra ununema. Aknast v2lja vaadates ju j6lutunnet ei ole, kuid teie pildid facebookis, instagramis ja mujal tuletavad mulle ikka meelde, kui karge ja ilus talv Eestis praegu on. Vaatasin delfist ka Tallinna j6uluturu videot ja pean ytlema, et ei oleks kunagi arvanud, et j6uluturu video minus nii palju emotsioone tekitab.

Kuna aega siin j22nud on v2he, tundub praegune olemine Salvadoris nagu t6eline puhkus! Eelmisesse n2dalasse j2id ka viimased balletitunnid ning rutiinse tegevuse v2hemaks j22mine tekitabki puhkusetunnet. Lisaks sellele sai eelmisel n2dalal ka paar korda restoranis s66mas k2idud. Kavatsen viimased n2dalad syya ja teha asju, mida Eestis syya ega teha ei saa. Minu patareid saavad vast korralikult laetud. Afro-tantsu tunnid siiski j2tkuvad, nii et saan tantsida kuni reisi l6puni v2lja.

N2dalavahetuse veetsin seekord teise Sveitslanna, Messaline'iga. Kuna tema otsustas vahepeal kaheks n2dalaks koju s6ita ja mina ka varsti Eestisse tagasi lendan, tuli tal m6te, et v6iksime oma j2rgmise n2dalavahetuse veeta Salvadorist v2ljas. Paneme yheks 66ks kinni toa ja veedame n2dalavahetuse kohas nimega Imbassaí. Kes soovib, v6ib seda kohta guugeldada, aga hoiatan, seal kylmas Eestis v6ib pisike kadedus peale tulla :)

Endiselt olen palju ka yksinda olnud. M6nel 6htul Barra promenaadil jalutades v6i vanalinnas j22tist syyes. Eilse p2rastl6una veetsin  rannas raamatut lugedes. V6ib-olla mainisin ka enne, et pyhap2ev on brasiillastel rannap2ev, mis t2hendab, et rand oli paksult inimesi t2is ning sain osa t6elisest Brasiilia rannamelust. Inimesed olid kogu oma koliga randa tulnud. Kellel oli kaasas grill, kes tuli kastit2ie kylmade jookide ja p2ikesevarjuga. M6ni toksis jalgpalli ja m6ni lennutas tuulelohet. M2ngis elav muusika ja inimesed olid r66msalt ylemeelikud. Oli t6eline l6unamaa fiiling!

Ja sellise fiilinguga need viimased kaks n2dalat l2hevadki!
Minu fotograafiaoskustega saate tutvuda yleval pool. Fotod edastavad siiski ju k6ige paremini siinset elu!

Ikka teie r66mus Aneta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar