teisipäev, 9. detsember 2014

Olen tagasi linnamelus. Nagu eelmises postituses mainisin, veetsin n2dalavahetuse Sveitslanna Messaline'iga linnast umbes 40 km kaugusel Imbassaí's. Salvadorist v2lja s6ites j22b ranniku22rde mitmeid imeilusaid puhkekohti, kuhu kohalikud ja turistid pyhadel ja n2dalal6ppudel s6ita armastavad. Imbassaí osutus valituks just tema v2iksuse ja turvalisuse poolest. Tegemist on armsa kylaga, mis on t2is pisikesi hotelle, 66bimiskohti, restorane ja poode. Loomulikult asub ta ookeani 22res ning m66da randa jalutades v6ib leida ennast mitmekymnete kilomeetrite kauguselt.

Oli t6eline puhkus! 66bisime yhes v2ikeses pousada's (kylalistemaja). 66sel oli kuulda linnamyra asemel troopiliste loomade ja lindude h22li. Hea s66k, rand, bassein ja hea seltskond. Rohkem ei osanudki tahta. Tore oli ka vahelduseks 6htul ringi jalutada ja ennast turvaliselt tunda, mida Salvadoris teha ei saa. Tagasi koduteele s2ttides saime ka toreda yllatuse osaliseks, kui meiega samas 66bimiskohas n2dalavahetuse veetnud meespaar meid autoga Salvadori tagasi s6idutas.

V2ljas6idule eelnes ka loomulikult palju toredat. Emotsionaalne ja eelviimane afro trenn, mis oli kuidagi eriti positiivne ja meeleolukas. K2isin vaatamas yhte kaasaegse tanstu etendust, mis oli v2ga hea. P6nev oli kohtuda ka siinse, veidi alternatiivsema seltskonnaga. Samuti kylastasin Sveitsi tydrukute elamist linna teises otsas Ribeiras. Imeilus ja vaikne koht. Meenutas mulle kodu, sest sain esimese 66 Salvadoris magada ilma linnak2rata. Samas pean tunnistama, et mida vaiksem ja rahulikum koht, seda tyhjemad t2navad ja ebaturvalisem tunne. Teise Sveitslanna Pauline'i vanemad, kes tulid siia oma tytrele kolmeks n2dalaks kylla on sattunud kuidagi eriti 6nnetult kohutavaid juhtumeid pealt n2gema. N2iteks n2gi Pauline'i ema, kuidas nende korteri ees rannas, sealsamas Ribeiras, kell kolm p2eval yks mees maha lasti. Inimeste reaktsioonid olid muidugi ka yllatavad. Mees j2i kuulihaavadest vigastatuna surnult lamama, keegi ei sekkunud, politsei laekus umbes 30 minuti p2rast. Hiljem selgus, et tapeti vale mees.. Sellised juhtumid tekitavad loomulikult k6hedust, aga enamasti on need olukorrad ikkagi seotud narkokaubandusega. Loodan, et teid nyyd 2ra ei hirmutanud. Oluline on ise t2helepanelik ja tubli olla ning teada, kuhu ja millal tasub minna. Pean tunnistama, et igatsengi siin olles seda turvatunnet, v6imalust yksinda linnas jalutada ja ennast vabalt tunda..

Ilmselt on tegemist viimaste blogipostitustega, sest juba n2dala p2rast asun teele kodu poole. Viimane n2dal tuleb tihe- Paulol on synnip2ev, toimub viimane trenn ja veedan viimaseid hetki siinsete inimestega. Koju j6udmist ootan ka loomulikult v2ga!

Vaadake pilte ka!

A :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar