laupäev, 18. oktoober 2014

S6brad,

pole ammu kirjutanud ega pilte yles pannud. Ega k6ik mu p2evad siin ei ole tegemisi ja ringik2imisi t2is ning selle p2rast isegi ei olnud vahepeal millestki kirjutada. Olin m6ned p2evad kodune, yksinda v6i Paulo ja Silasega, lugesin, puhkasin ja suhtlesin. Kolmap2eval tulid l6puks Riost tagasi ka saksa tydrukud Lorna ja Farina. P2rast m6nda aega kodus olemist oli nendega j2lle tore ringi tuuritama minna, sest homme l2hevad nad juba 2ra. Pean omale uued s6brannad otsima.. :(

Paar p2eva tagasi n2gin siin kodu l2hedal yhte huvitavat olukorda pealt, kus kaks noort tydrukut yritasid yhte v2ikest poissi korrale kutsuda, et koju minna. Laps oli umbes 4 aastane ja yks neist noortest tydrukutest tema ema. Poiss ei tahtnud yldse veest v2lja tulla, riidesse panna ja koju minna ning pani oma ema eest lihtsalt plehku. Yhel hetkel karjus ema yle terve ranna oma poja peale nimetades teda k6ige kohutavamate s6nadega- filho da puta (inglise keeles son of a b****). L6puks tuli poiss ema juurde, ema andis korraliku laksu vastu k2tt, tiris ta k2ttpidi endaga kaasa ja poiss hakkas nutma. Kurb oli vaadata, aga keegi peale minu ei teinud selle olukorra peale teist n2gugi..

Toredamatest asjadest. Yleeile 6htul k2isime s66mas restoranis nimega Sal e Brasa. S66gikoht toimis p6him6ttel "s66 palju jaksad" 35 reaali eest (jaga kolmega, et saada umbkaudne hind eurodes)! Pean tunnistama, et ma ei ole kunagi oma elus nii palju liha korraga n2inud ega s66nud. Rootsi lauast sai valida endale meelep2raseid salateid ja muid asju ning iga minuti tagant tulid laua juurde kelnerid varda otsas v2rsket liha pakkuma. Valik oli kanasydametest pooltoore loomalihani v2lja. K6ik, mida julgesin ja tahtsin proovida oli imehea!

Eile kylastasime tydrukutega Salvadori linna k6ige viimast ehk k6ige kaugemat randa- Praia do Flamingo, mis on k6ige ilusam rand, kus kunagi k2inud olen. Vesi oli soe, lained suured, aga sain esimest korda p2riselt ujuda. Nalja sai palju, sest bikiinid ei pysinud seljas ja enda turvamisega oli tegemist kyllaga ning kui v2hegi abitu v2lja n2gid, oli vetelp22ste valmis kohale tormama. 6htupoole sai v2ljas k2idud ja t2nane p2ev m66dus vanalinnas kookospiima ja postkaartide seltsis. Viimasel ajal on palju nalja inimestele siin pakkunud eesti keel. Eks k6ik s6brad siin tunnevad huvi, mis koht Eesti on, mida seal syyakse ja mis keelt seal r22gitakse. P2rast m6ne lause demonstreerimist, nagu n2iteks- "V6ib v6id v6tta v6i ei v6i v6id v6tta?" (:D) saavad nad k6ik korralikult naerda.

Kahju on, et tydrukud 2ra l2hevad, nendega on olnud v2ga l6bus. Muidu endiselt k6ik h22!

Pilte teile ka!

Ikka teie Aneta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar